Upptäck Italien -intressanta resor 2019

Ett nödvändigt sätt för att verkligen upptäcka Italien är att resa. Italien är ett rikt, mångkulturellt land, kanske en av de rikaste i världen vad gäller historia och sevärdheter. Samtliga kulturer världen över har på något sätt vävts samman, i ett stort kulturnystan, här i detta magiska land.

Giuliana och jag har i över 20 år arbetat med kulturutbyten, som sedan ledde till kulturresor för svenska resenärer. I många år koncentrerade vi oss på centrala Italien med Rom och Rieti i centrum.
När intresset växte för andra delar av landet har vi inte varit sena med att exploatera, för oss, nya områden. Ett arbete som hela tiden ger mersmak.

Vi har ett långvarigt samarbete med den svenska resebyrån Travelteam.
Innan vi presenterar ett nytt resmål gör vi noggranna undersökningar av resmålet. Vi provar hotell, restauranger, utflyktsmål, avståndsberäkningar, transportbolag etc.

Nu har vi två förslag till resor för 2019. Varsågod att läsa våra program som vi hoppas ska tilltala din smak. Blir du intresserad ber vi dig ta kontakt med oss, så ger vi mer information om priser och paketinnehåll.

Norditalien Venedig, Verona, Gardasjön mm 4-10 september 2019Klicka här

 

Det sköna Apulien 2-8 oktober 2019Klicka här