Sweet music – smekande toner

“Plant seeds of happiness, hope, success, and love; it will all come back to you in abundance. This is the law of nature.”
― Steve Maraboli

Tonerna från violinen smeker min kind så som den smeks när du berör den. En rörelse som förmedlar det outsagda, men förstås ända in i djupet av själens verklighet. Där möts vi i varma tonkaskader och överväldigas av musikens skönhet, på våglängder vilka når långt över allt som inte doftar kärlek.

Musikens kraft är oemotståndlig. Den behöver inte ord eller förklaringar och den når nära och avlägsna känslor i väntan på att beröras. Och när tonerna vibrerar rör sig känslorna i samma rytm. Tillsammans dansar de i gemensam fulländning. En fulländning som består av din och min verklighet, vår värld, skapad av oss för vårt gemensamma öde.

Vårt öde, som redan är skrivet i en berikad framtid och saknar jämförelse med existerande ting. Endast musikens rika källa, med alla spännande variationer i dur och moll, förmedlar en liknelse som innehåller denna outtalade dröm vi kallar öde.

Fortsätt smek fiolens strängar, sätt dem åter i vibration och låt tonerna överväldiga verkligheten. Just där enas vi i inspirationens outtömliga extas, där lyckan väntar oss.

 

Copyright 2018, smekande toner. Akryl: Roland Ekström

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *